KenthHultqvist

OmKenth

Kenth Hultqvist är en av landets mest anlitade föreläsare inom områdena motivation, ledarskap och medarbetarskap. Han har fyra VM-guld som spelare och ledare för Svenska Bandylandslaget.

Kenth Hultqvist är coach till såväl idrottsmän som till ledare i näringslivet. Han kan det mesta om teamutveckling, coachning och motivation av arbetsgrupper. Under närmare två decennier har Kenth jobbat med ledarskap i företag och organisationer. Han har också varit en i det närmaste helgonförklarad förbundskapten för Svenska bandylandslaget med mängder av medaljer, både som spelare och ledare. Kenth tror hårt på att entusiasm och delaktighet leder till utveckling. Tusentals företag och organisationer har berörts av hans energi, enkelhet och glädje.

Kenth Hultqvist talar om ledarskap, medarbetarskap och livet i stort. Om individen kontra laget samt om vikten av gemensamma stora bilder och en tydlig värdegrund som styr vår riktning mot seger.

Kenth Hultqvist arbetar och har arbetat med ett antal stora koncerner i Sverige Arbetet handlar då ofta om att skapa klimat och förutsättningar för ledning och medarbetare att prestera tillsammans. Helt enkelt skapa tillväxt!

Till butiken